Products for Car / Van / 4x4

stage_image1_lg

Why Continental

Magyarország

Az Ön abroncsa, az Ön elégedettsége

Valami gond van az abroncsaival?

A Continental prémium minőségű abroncsokat tervez és gyárt a biztonságos és örömteli vezetésért. Ha Ön Continental abroncsokkal közlekedik, és esetleg valami problémát tapasztal, akkor úgy próbálunk segíteni, hogy a megoldáshoz professzionális támogatást nyújtunk.


A vizsgálatnál használja ki az abroncsokkal kapcsolatos szakértelmünket!

Egy abroncs optimális teljesítményszintjét számos paraméter befolyásolja. Annak érdekében, hogy segítsünk Önnek azonosítani néhányat a legáltalánosabb abroncshibák közül, készítettünk egy referenciaként használt útmutatót.

Semmi nem helyettesítheti azonban az abroncs fizikai ellenőrzését, amelyet az Ön helyi abroncsszakértőjének kell elvégeznie. Ezek a szakemberek a helyi forgalmazó partnereinknél szívesen állnak rendelkezésére. Javasoljuk, hogy az első adandó alkalommal egyeztessen találkozót valamelyikükkel. Kiindulásként legjobb, ha felkeresi azt az üzletet/kereskedőt, ahol az abroncsokat vásárolta.


Jó tudni a garancia érvényességi körét

Széleskörű jótállási szabályzatunk minden abroncsunkra kiterjed. Magyarországon a hatályos jogszabályi környezet egyéves jótállási időszakot határoz meg az abroncs megvásárlásának napjától kezdődően. Mivel az Ön jótállása az értékesítési helyen kötött adásvételi szerződésen alapul, először azzal az üzlettel/kereskedővel kell felvennie a kapcsolatot, ahol az abroncso(ka)t vásárolta. Ha ez nem megoldható, akkor javasoljuk, hogy keressen fel egy viszonteladót, akinél kaphatóak a Continental által gyártott abroncsmárkák, és kérjen tőle segítséget a garancia ügyében!

Viszonteladóinkat, illetve kiskereskedelmi partnereinket rendszeresen tájékoztatjuk és képezzük a lehetséges abroncshibákról, valamint a garanciális panaszkezelő eljárásainkról. Ha az Ön helyi kereskedője az abroncsnál olyan hibát állapít meg, amely potenciálisan a mi gyártói jótállásunk körébe tartozik, akkor az ügyet általában ő intézi velünk, az Ön nevében. Mi pedig mindent megteszünk annak érdekében, hogy garanciális panasza kapcsán gyors és objektív döntéssel segítsük Önt, és márkakereskedőjének munkáját.

Diese Seite nutzt Cookies für eine verbesserte Nutzerfreundlichkeit. Erfahren Sie mehr.