Технички податоци

Добра стабилност при свртување.

Асиметричната шара на слојот за газење обезбедува одлична стабилност при свртување.

Одлична заштита од аквапланинг.

Жлебовите на пневматикот овозможуваат добро сушење и заштита од аквапланинг. 

Соодветен за големи брзини на патот.

Дизајнот на пневматикот овозможува врвни перформанси на патот.Сé уште имате прашања?

Само прашајте.

Со задоволство ќе одговориме на сите ваши прашања и ќе ви овозможиме поддршка со нашата експертиза за пневматици.
Дали барате дилер?