Во моментов се наоѓате на нашата веб-локација Macedonia. Исто така, може да преминете на некоја од многуте наши локации ширум светот.
All locations

Политика за колачиња

Кога ќе ја посетите оваа веб-локација на вашиот уред ќе се зачуваат мали делови информации (колачиња). Овие колачиња ги користиме за да обезбедиме основна функционалност, да го персонализираме вашето искуство, да ги подобриме нашите веб-локации и во некои случаи ги користиме за цели на маркетингот. Некои од овие колачиња се поставени од надворешни провајдери.

Користењето на некои колачиња е по слободен избор и вие може тука да ги активирате или да ги деактивирате. Сите доброволни колачиња се деактивираат стандардно. Меѓутоа, колачињата што се апсолутно неопходни секогаш се активираат бидејќи се потребни за функционирањето на локацијата без проблеми. Во овие случаи колачињата, исто така, може да се постават и без ваша изречна согласност затоа што услугата на веб-локацијата поинаку не може да ви биде достапна поради технички причини.