Aktualisht jeni në faqen tonë të internetit Albania. Gjithashtu mund të kaloni te një nga shumë vendndodhjet tona të tjera në mbarë botën
All locations

Nuk jeni ndjerë ndonjëherë më mirë në drejtimin e sigurt të mjetit

PremiumContact 7 e re

Continental PremiumContact 7


Zbuloni gamën

e gomave Continental

Background image
Motoçikletë
Motoçikletë (EN)
Eksploroni
Biçikletë
Biçikletë (EN)
Eksploroni
Makinë dhe Furgon
Makinë dhe Furgon
Eksploroni
Kamion dhe Autobus
Kamion dhe Autobus (EN)
Eksploroni
Mjet për transport mallrrash
Mjet për transport mallrrash (EN)
Eksploroni
Port Operations
Port Operations (EN)
Eksploroni
Ekskavator
Ekskavator (EN)
Eksploroni
Makina bujqësore
Makina bujqësore (EN)
Eksploroni


Qëndrueshmëria mjedisore në lëvizje

Si ta bëjmë lëvizjen më inteligjente dhe me më shumë qëndrueshmëri mjedisore

Collage of different areas where sustainability comes into play at Continental.

Zgjidhje qëndrueshmërie për sukses në të ardhmen

Qëllimi ynë është të jemi kompania më progresive e gomave për sa i përket përgjegjësisë mjedisore dhe sociale.
Rreth nesh

Ne mundësojmë udhëtimin përparaPasioni ynë për performancën

Sponsorizimi dhe partneritetetHistoriku

Lëvizje konstante përparaZgjidhja e duhur për çdo aplikim

Continental gjithmonë përpiqet të ofrojë zgjidhjet më të mira të gomave - dhe jo vetëm për makinat. Ne gjithashtu zbatojmë të kuptuarin tonë tërësor për gomat dhe zhvillimin e gomave në një sërë llojesh të tjera automjetesh, nga kamionët, autobusët, automjetet tokësore, portuale dhe industriale, te traktorët, biçikletat dhe motoçikletat.Keni pyetje të tjera?

Thjesht na pyesni.

Jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe t'ju mbështesim me ekspertizën tonë rreth gomave.