Во моментов се наоѓате на нашата веб-локација Macedonia. Исто така, може да преминете на некоја од многуте наши локации ширум светот.
All locations

Никогаш не било полесно да се вози безбедно

Новите PremiumContact 7 пневматици

Continental PremiumContact 7


Откријте го асортиманот

гуми Continental

Background image
Мотоцикл
Мотоцикл (EN)
Разгледајте
Велосипед
Велосипед (EN)
Разгледајте
Автомобил и комбе
Автомобил и комбе
Разгледајте
Камион и автобус
Камион и автобус (EN)
Разгледајте
За ракување со материјали
За ракување со материјали (EN)
Разгледајте
Port Operations
Port Operations (EN)
Разгледајте
За земјени површини
За земјени површини (EN)
Разгледајте
Земјоделски
Земјоделски (EN)
Разгледајте


Одржливост во движење

Како ја правиме мобилноста попаметна и поодржлива

Collage of different areas where sustainability comes into play at Continental.

Одржливи решенија за идни успеси

Нашата цел е да бидеме најпрогресивната компанија за пневматици во однос на еколошката и општествената одговорност.

За нас

Ние го овозможуваме секое следно патувањеНашата страст за перформанси

Спонзорирање и партнерстваИсторија

Постојано одиме напредВистинското решение за секоја примена

Continental секогаш се стреми да ги понуди најдобрите решенија за гуми – и не само за автомобили. Нашето сеопфатно разбирање за пневматици и развојот на пневматици го применуваме и на различни други видови возила, од камиони, автобуси, земјени возила, пристанишни и индустриски возила, до трактори, велосипеди и мотоцикли.Сé уште имате прашања?

Само прашајте.

Со задоволство ќе одговориме на сите ваши прашања и ќе ви овозможиме поддршка со нашата експертиза за пневматици.