Технички податоци

Минимален отпор на тркалање за максимална километража.

Conti.eContact се карактеризира со целосно нов дизајн што овозможува оптимизиран отпор на тркалање и намалена потрошувачка на гориво.

Неспоредливи перформанси на сопирање и мала емисија на бучава

Конструкцијата на пневматикот не само што ја намалува емисијата на бучава туку е намалена и должината на патеката на сопирање на влажен пат.

Аеродинамичен дизајн на бочната страна.

Аеродинамички оптимизираниот дизај на бочната страна ја намалува потрошувачката на гориво.Сé уште имате прашања?

Само прашајте.

Со задоволство ќе одговориме на сите ваши прашања и ќе ви овозможиме поддршка со нашата експертиза за пневматици.
Дали барате дилер?