Технички податоци

Особено добра стабилност на насоката и перформанси на мазно движење.

Пневматикот се карактеризира со стабилност на насоката и со екстремно мазни и тивки перформанси на движење на сите терени.

Исклучителни перформанси на сопирање и на тракција на влажни и на суви површини на патот.

Пневматикот обезбедува одлични перформанси на сопирање и на тракција на влажни површини.

Одлична заштита од аквапланинг.

Овозможувајќи одлична апсорпција и исфрлање на водата, пневматикот дава оптимална заштита од аквапланинг.Сé уште имате прашања?

Само прашајте.

Со задоволство ќе одговориме на сите ваши прашања и ќе ви овозможиме поддршка со нашата експертиза за пневматици.
Дали барате дилер?