You are currently on our Macedonia website. You can also switch to one of our many other locations worldwide.
All locations
Технички податоци

Одлично управување и сопирање на патот и во off-road услови.

Пневматикот овозможува добро управување и својства на сопирање дури и на полесни терени.

Одлична заштита од аквапланинг.

Пневматикот се карактеризира со добар отпор на аквапланинг, а неговиот дизајн спречува да се зафаќаат камења од патот.

Прецизен одѕив на воланот и врвно следење на насоката.

Благодарејќи на дизајнот на бочната страна, пневматикот овозможува прецизен одѕив на воланот и многу добри перформанси на следење на насоката додека се тркала мазно и тивко.Сé уште имате прашања?

Само прашајте.

Со задоволство ќе одговориме на сите ваши прашања и ќе ви овозможиме поддршка со нашата експертиза за пневматици.
Дали барате дилер?