Технички податоци

Одлична тракција и сопирање на снег и на мраз

Пневматикот, развиен со користење на специјален микс, има долготраен работен век. Неговиот дизајн, исто така, овозможува забележливо подобри перформанси на снег и на мраз.

Брилијантно управување на снежни и на влажни патишта.

Концептот на засеци му дава стабилност на пневматикот и поддржува директна дистрибуција на сила.

Високо ниво на безбедна заштита од аквапланинг.

Дизајнот на пневматикот обезбедува голема апсорпција на вода и исушување.Сé уште имате прашања?

Само прашајте.

Со задоволство ќе одговориме на сите ваши прашања и ќе ви овозможиме поддршка со нашата експертиза за пневматици.
Дали барате дилер?