Технички податоци

Намалени растојанија на запирање на влажни и на суви патишта.

Асиметричниот дизајн на слојот за газење овозможува оптимален контакт со патот и со тоа ги намалува растојанијата на запирање на влажни и на суви површини.

Екстремно добра тракција, особено при свртување на влажни патишта.

Флексибилната силиконска смеса овозможува силна врска меѓу пневматикот и патот, така што е гарантиран висок степен на тракција на влажни и на суви површини. Рабовите на прилегнување на надворешното рамо на пневматикот овозможуваат дополнителна тракција, особено на влажни свијоци.

Голема километража и мала потрошувачка на гориво.

Бионичката контура ги намалува деформациите на шарата на слојот за газење кога пневматикот се тркала и со тоа се намалува потрошувачката на гориво, а на пневматикот му се овозможува подолг сервисен век.Сé уште имате прашања?

Само прашајте.

Со задоволство ќе одговориме на сите ваши прашања и ќе ви овозможиме поддршка со нашата експертиза за пневматици.
Дали барате дилер?