Технички податоци

Врвна стабилност при свртување и при прилегнување.

Издолженото саќе овозможува голема крутост на шарата за подобро управување на суви површини за време на ниски температури

Одлични перформанси на снег и на мраз

Компактните блокови на шарата го максимираат контактот на пневматикот и патот, а тоа ги намалува растојанијата за запирање на снег и на мраз. Засеците во форма на саќе го подобруваат прилегнувањето на снег во свијоци.

Исклучителна заштита од аквапланинг.

Неговата аквадинамичка структура на жлебовите е многу ефикасна против аквапланинг.Сé уште имате прашања?

Само прашајте.

Со задоволство ќе одговориме на сите ваши прашања и ќе ви овозможиме поддршка со нашата експертиза за пневматици.
Дали барате дилер?