Најважни технички податоци


Помали растојанија на запирање во сите временски услови

Новата смеса Micro Flexibility обезбедува оптимално внатрешно заклучување меѓу пневматикот и површината на патот. Тоа гарантира подобро забрзување и помали растојанија на запирање при високи и при ниски температури – во влажни и во суви услови.

Force Vectoring за максимална контрола, нова ера во развојот на шарата на слојот за газење.

Подобрената внатрешна и надворешна шара на слојот за газење обезбедуваат подобра прецизност на управувањето и ги помагаат бочните сили при свртување. Унапредениот дизајн на макроблоковите прави да бидете безбедни и да имате контрола при каков било маневар. Крутата средина на ребрата и асиметричните конкавни жлебови по должината силно ја потпираат вкупната стабилност. 

Aralon350™, нов адаптивен хибриден појас за максимална стабилност при брзини и до 350 km/h.

Софистицираната технологија Aralon350™ безбедно го забрзува вашето возило до 350 km/h. Овој новодизајниран силен хибриден појас овозможува контролиран растеж на пневматикот – исто така, и при најголеми брзини.

Сé уште имате прашања?

Само прашајте.

Со задоволство ќе одговориме на сите ваши прашања и ќе ви овозможиме поддршка со нашата експертиза за пневматици.
Дали барате дилер?