You are currently at our Macedonia website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locations
Технички детали

Се адаптира на сите предизвици што може да ги постави патот.

Со оглед дека условите за возење може да се сменат за само неколку секунди, вие секогаш треба да се потпрете на пневматик што знае како да реагира. Поради приспособливата шара, постојано имате безбедно возење на влажни и суви површини - дури и при поголеми брзини.

Го продолжува вашето задоволство од добрите перформанси.

Уживајте во задоволството од возењето на следното ниво подолго од кога било порано*. Совршено балансираната интеракција на крутата шара со мал број празнини и мекото соединение BlackChili овозможува првокласни перформанси додека километражата на вашите пневматици значително се зголемува.

*Во споредба со претходникот. 

Има одлични перформанси, без оглед на големината на вашиот автомобил.

Како прв пневматик приспособен за различни класи и тежини на возила, SportContact™ 7 ви го дава карактеристичното SportContact™ чувство, секогаш кога го палите моторот.

Сé уште имате прашања?

Само прашајте.

Со задоволство ќе одговориме на сите ваши прашања и ќе ви овозможиме поддршка со нашата експертиза за пневматици.
Дали барате дилер?