You are currently at our Macedonia website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locationsТехнички детали

Наш рецепт за ултрадолго задоволство од возење.

Бидејќи возењето е многу позабавно од грижата за нови пневматици, UltraContact – со своето соединение YellowChili и усогласениот дизајн на слојот за газење – ви овозможува ултрадолга километража и безбедно балансирано искуство во возењето. Затоа уште многу, многу долго не мора да се грижите за купување нови пневматици.

Кога улиците се нерамни, овој пневматик останува цврст.

Возењето е задоволство кога знаете дека речиси ништо не може да ве запре. Новиот UltraContact е усовршен за да ви го даде токму ова чувство: Неговата заштитна структура насекаде наоколу, со дебела и робусна обвивка UltraShield, овозможува забележлива заштита од оштетување во секојдневното возење. Ви посакуваме пријатно време на многу различни улици – без оглед дали се нерамни или рамни. 

За безбедни перформанси на патиштата во услови на дожд.

Сакаме да уживате во секој километар што го минувате на патот – дури и ако врне. Големиот број единствено обликувани жлебови го зголемуваат таканаречениот „вајп-аут“ ефект на водата и овозможуваат кратки растојанија на сопирање, додека специјалните „прекинувачи“ на бучавата во жлебовите доведуваат до значително намалување на бучавата. Само за да бидеме сигурни дека секое возење што ќе го почнете ќе ви биде безбедно и удобно.

Преземете

UltraContact Factsheet

UltraContact Factsheet

pdf 1009 KB


Сé уште имате прашања?

Само прашајте.

Со задоволство ќе одговориме на сите ваши прашања и ќе ви овозможиме поддршка со нашата експертиза за пневматици.
Дали барате дилер?