Технички податоци

Чувство на управување како кај автомобил.

Силното раме на пневматикот обезбедува управување како кај автомобил.

Одлични перформанси на сопирање на влажни површини.

Благодарејќи на механизмот со ефект сличен на ефектот на бришачи на предното стакло, Vanco™ 2 овозможува оптимално прилегнување на површината во влажни услови.

Одлична отпорност на аквапланинг.

Пневматикот ја растерува водата од контактната површина за одлична заштита од аквапланинг.Сé уште имате прашања?

Само прашајте.

Со задоволство ќе одговориме на сите ваши прашања и ќе ви овозможиме поддршка со нашата експертиза за пневматици.
Дали барате дилер?