You are currently at our Macedonia website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locations
Технички податоци

Екстра-стабилност во возење за кампер-ванови со задно оптоварување.

Пневматикот им дава посилна поддршка на оптоварените задни оски.

Унапредена издржливост во тумбесто камперско опкружување.

Пневматикот се карактеризира со голема отпорност на абразија, премногу големо оптоварување и на надворешни влијанија.

Намалени растојанија на запирање на влажни површини.

Унапредено прилегнување на влажни површини.Сé уште имате прашања?

Само прашајте.

Со задоволство ќе одговориме на сите ваши прашања и ќе ви овозможиме поддршка со нашата експертиза за пневматици.
Дали барате дилер?