Технички податоци

Одлично управување.

Дизајнот на пневматикот дава одлична стабилност при возење.

Прецизна реакција при сопирање и намалени растојанија на запирање.

Подобрено сопирање на влажни површини.

Одлична заштита од аквапланинг.

Пневматикот спречува аквапланинг обезбедувајќи безбедно однесување на возилото на влажни површини.Сé уште имате прашања?

Само прашајте.

Со задоволство ќе одговориме на сите ваши прашања и ќе ви овозможиме поддршка со нашата експертиза за пневматици.
Дали барате дилер?