Технички податоци

Оптимизирани ефекти на сопирање на снег и на мраз.

Ефектот на стружење на мразот дава исклучителни перформанси на сопирање на патиштата во зима.

Управување на снег како кај автомобил.

Пневматикот дава карактеристики на управување како кај автомобил на снежни, влажни и на суви патишта и под ниски температури.

Одлична отпорност на аквапланинг и безбедно управување на влажни површини.

Благодарејќи на исушување на водата во странична насока, пневматикот дава одлична заштита од аквапланинг во влажни услови при лапавица.Сé уште имате прашања?

Само прашајте.

Со задоволство ќе одговориме на сите ваши прашања и ќе ви овозможиме поддршка со нашата експертиза за пневматици.
Дали барате дилер?