Во моментов се наоѓате на нашата веб-локација Macedonia. Исто така, може да преминете на некоја од многуте наши локации ширум светот.
All locations
Технички детали

Може да останете смирени кога ќе замрзне патот.

Кога ќе падне снег и ќе ги покрие замрзнатите улици, може да бидете сигурни дека нашиот концепт со тројни жлебови ќе обезбеди сигурна контрола и минимизиранo растојание на запирањето, така што едноставно може да уживате во вашето зимско возење.

Може да верувате во тоа што е под вас кога не знаете што доаѓа одозгора.

Со оглед дека зимата не е секогаш бела и убава, туку често е влажна и со кашест снег, ние го развивме соединението Cool Chili™ за оптимизирање на запирањето на влажни патишта. Со помош на нашите хидрожлебови дури може да го совладате и аквапланингот. Значи, кога истура дожд, само уживајте во удобното возење. 

Може да поминувате долги растојанија со мала потрошувачка на гориво.

Кога вашето патување во зима станува сѐ подолго, овој пневматик трае подолго. Соединението со неговите смоли со високи перформанси и со матрицата на флексибилен полимер овозможува голема километража и мала потрошувачка на гориво. Така, каде и да одите, уживајте во прекрасното чувство дека „ниедно растојание не е премногу далеку“.

Сé уште имате прашања?

Само прашајте.

Со задоволство ќе одговориме на сите ваши прашања и ќе ви овозможиме поддршка со нашата експертиза за пневматици.
Дали барате дилер?