Нашата страст за перформанси

Спонзорирање и партнерства

Без разлика дали пеш, на велосипед или со автомобил: за да ги унапредиме нашите вредности како што се безбедноста и иновациите, се потпираме на силни и сигурни партнерства секаде каде што се поставуваат највисоки барања за технологијата и квалитетот на нашите производи. Заедно со нашите партнери сакаме да ве воодушевиме за нашата страст за изведба.