Aktualisht jeni në faqen tonë të internetit Albania. Gjithashtu mund të kaloni te një nga shumë vendndodhjet tona të tjera në mbarë botën
All locations

Politika e kukive

Kuki është një skedar i vogël të dhënash që është ruajtur në pajisjen tuaj terminale. Kukit përdoren për të analizuar interesin e përdoruesit në faqet tona të internetit dhe për t'i ndihmuar që të jenë më praktike për përdoruesit. Nëse doni të përdorni funksionalitetin e plotë të faqeve tona të internetit në mënyrën më praktike për përdoruesin, ju duhet të pranoni kukit, të cilat ju lejojnë të përdorni disa funksione ose lejojnë funksione të përshtatshme. Qëllimi i kukive që përdorim tregohet në listën e mëposhtme.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e këtyre kukive që shfletuesi juaj pranon bazuar në cilësimet e shfletuesit tuaj. Sidoqoftë, mund të rivendosni shfletuesin tuaj që t'ju njoftojë para se të pranoni kukit, të pranojë ose refuzojë disa kuki ose t'i refuzojë të gjitha kukit. Ju gjithashtu mund t'i fshini kukit nga media juaj e ruajtjes në çdo kohë.