You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locations

Një shpim gome nënkupton ngelje në mes të rrugës.

Përveçse kur nuk ndodh

Nothing can deflate your holiday enthusiasm – if your tires are equipped with ContiSeal™

ContiSeal™ ngjit 80% të shpimeve, në mënyrë që të shijoni pushimet tuaja

Përgjigjet automatike jashtë punës: aktive. Telefoni i punës: fikur. Valixhja: e paketuar. Makina: me karburant, e kontrolluar dhe gati për rrugë. Pasi të keni dalë në rrugë, ju kaloni menjëherë në modalitetin e pushimeve. Asgjë nuk mund të hyjë mes jush dhe arratisjes suaj të merituar. Përveçse kur mundet.

Gjithçka që duhet për t’i dhënë fund udhëtimit tuaj është një gozhdë e vetme, një shishe e thyer ose një gur shumë i mprehtë. Këto pengesa mund të mos duken shumë në rrugë, por ato mund ta dëmtojnë shpejt gomën tuaj, t’ju “shfryjnë” entuziazmin e pushimeve dhe t’ju lënë në mes të rrugës nëse nuk keni gomë rezervë.

Me ContiSeal™, mund të niseni për pushime pa u shqetësuar për shpimet e gomave. Kjo teknologji novatore e gomave i ngjit menjëherë shpimet, kështu që ju mund të vazhdoni të udhëtoni - për në plazh, në pishinë ose kudo tjetër që ju çon udhëtimi juaj.

Polymer technology – Agro ContiSeal  Image

Provuar dhe testuar: shikoni ContiSeal™ në veprim

Një shpim i vogël mund të jetë një telash i madh. Përveçse kur nuk mund të jetë

ContiSeal™ ngjit 80% të shpimeve të gomave, kështu që nuk keni nevojë të ndërroni gomën, të telefononi për ndihmë ose të prisni për asistencë në rrugë

Një gozhdë mund t’i shkatërrojë vërtet pushimet tuaja. Përveçse kur nuk mund të jetë

ContiSeal™ ofron një zgjidhje të thjeshtë për një vështirësi në dukje të vogël, por që mund të krijojë probleme të mëdha. Keni kaluar mbi një gozhdë rrugës për në plazh? Mos u shqetësoni! Goma kaloi nëpër xhama të thyer në rrugë? Ajo e ka ngjitur tashmë shpimin! Keni hasur në një gur me cepa gjatë udhëtimit tuaj? Kujdeset ContiSeal™!

Nuk ka më nevojë ta ndërroni menjëherë një gomë, të ecni në këmbë për në servisin më të afërt ose të prisni për asistencë në rrugë. Thjesht vazhdoni të drejtoni makinën, edhe me një gomë të shpuar. 

Çdo gomë është e njëjtë. Përveçse kur nuk është.

Në kilometra të tëra rrugë të hapur, diçka aq e vogël sa një gozhdë, një copë xhami ose një gur i mprehtë mund të shkaktojë dëmtim të faqes shkelëse të gomës tuaj menjëherë. Edhe një shpim më i vogël se 5 mm në diametër mund të çojë në një humbje të shpejtë të presionit të ajrit dhe të shkaktojë shfryrje gome. Me goma normale, kjo gjë mund t’i prishë seriozisht planet tuaja të pushimeve.

ContiSeal explanatory image

Me ContiSeal™, 80% e të gjitha shpimeve rregullohen menjëherë. Një shtresë ngjitëse dhe viskoze brenda gomës mbyll dëmtimet deri në 5 mm në diametër. Me këtë teknologji unike të gomave, nuk keni nevojë për një gomë rezervë ose asistencë në rrugë. Thjesht vazhdoni të drejtoni makinën sikur nuk ka ndodhur asgjë.

Pyetjet mëtë shpeshta

Si funksionon teknologjia e gomave ContiSeal™?
Një shtresë ngjitëse dhe viskoze rregullon dëmtimet e faqes shkelëse deri në 5 mm në diametër. Ajo bllokon ajrin brenda, e mban gomën të fryrë dhe makinën tuaj në lëvizje. Funksionon menjëherë, edhe nëse objekti shpues shkëputet.

Tire with ContiSeal technology

Si ta drejtoj makinën me gomat ContiSeal™?
Teknologjia nuk ka asnjë ndikim në përvojën e drejtimit të makinës ose në manovrimin e makinës suaj në rrethana normale. Sidoqoftë, rekomandohet një sistem monitorimi i presionit të gomave (TPMS).

Si mund të gjej goma me teknologjinë ContiSeal™?
Gomat ContiSeal™ janë të shënuara qartë me një simbol në pjesën anësore dhe janë të pajtueshme me të gjitha disqet e zakonshme të disponueshme. Ato montohen, ndërrohen dhe përdoren si çdo gomë pajisje standarde.

Përmbajtje të ngjashme

Shkarkimet

Fleta e produktit ContiSeal

Fleta e produktit ContiSeal

pdf 446 KB