Detajet teknike

Stabilitet i mirë i kontrollit të pjesës anësore.

Profili asimetrik i gomave ofron stabilitet të shkëlqyer të kontrollit të pjesës anësore.

Mbrojtje e mirë kundër rrëshqitjes në ujë.

Kanalet në gomë largojnë mirë ujin dhe mbrojnë para rrëshqitjes në ujë.

E përshtatshme për shpejtësi të madhe rrugore.

Goma është projektuar për performancë superiore në rrugë.Keni pyetje të tjera?

Thjesht na pyesni.

Jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe t'ju mbështesim me ekspertizën tonë rreth gomave.
Po kërkoni një shitës makinash?