Detajet teknike

Rezistencë e ulët në rrotullim për më shumë kilometra të përshkuar.

Goma Conti.eContact ka një dizajn plotësisht të ridisejnuar që kujdeset për një rezistencë të optimizuar në rrotullim dhe ulje të konsumit të karburantit.

Performancë e pakrahasueshme në frenim dhe nivel i ulët i zhurmës.

k të strukturës së saj, goma ka një nivel të ulët të zhurmës dhe një distancë të shkurtër frenimi në lagështi.

Dizajni aerodinamik i pjesës anësore.

Pjesa anësore e krijuar në mënyrë aerodinamike ndihmon në uljen e konsumit të karburantit.Keni pyetje të tjera?

Thjesht na pyesni.

Jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe t'ju mbështesim me ekspertizën tonë rreth gomave.
Po kërkoni një shitës makinash?