You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locationsDetajet teknike

Nivel i shkëlqyer i zhurmës dhe rehati ndërsa e drejtoni në rrugë.

Goma e cila është projektuar posaçërisht për automjetet sportive të terrenit (SUV), siguron më tej drejtim veçanërisht të qetë dhe të rehatshëm në rrugë normale.

Mbrojtje e mirë kundër rrëshqitjes në ujë.

Kanalet në faqen shkelëse mbrojnë para rrëshqitjes në ujë.

Kapje e jashtëzakonshme, si në rrugë ashtu edhe në terren.

Goma ofron kapje të përmirësuar në rrugë dhe terren më pak kërkues.Teknologjia

Sistemi SSR është një teknologji gomash rezistente ndaj shpimit, e zhvilluar posaçërisht nga Continental për goma me profil të ulët, gjë që i bën ato të përshtatshme për të gjitha disqet standarde. Sistemi SSR bazohet në një pjesë anësore të përforcuar vetëmbështetëse. Në rast shpimi të gomës, ky sistem parandalon që pjesa anësore të shtypet midis diskut dhe rrugës, ose që goma të dalë nga disku. Pra, goma rezervë nuk është më e nevojshme, duke rezultuar në peshë më të ulët të automjetit dhe rrjedhimisht efikasitet më të mirë të karburantit. Për më tepër, lirohen deri në 80 litra hapësirë shtesë në bagazh. Rekomandohet montimi i sistemit në të katër rrotat, nëse nuk është tashmë i detyrueshëm me ligj, ndërkohë që riparimi i gomave është i ndaluar.

SSR dhe teknologjitë e tjera aplikohen për gama / madhësi specifike të produktit.

SSR


Keni pyetje të tjera?

Thjesht na pyesni.

Jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe t'ju mbështesim me ekspertizën tonë rreth gomave.
Po kërkoni një shitës makinash?