Detajet teknike

Performancë e shkëlqyeshme e kapjes dhe frenimit.

Teknologjia e përparuar e gomave do të thotë stabilitet i jashtëzakonshëm në drejtim dhe kapje e shkëlqyeshme.

Rehati e shkëlqyer e drejtimit dhe ngarje e qetë.

Profili i gomave gjithashtu ofron manovrim të shkëlqyeshëm në dimër.

Rezistencë e shkëlqyeshme kundër rrëshqitjes në ujë.

Goma largon në mënyrë efikase ujin dhe lloçin e dëborës, duke ofruar mbrojtje më të mirë kundër rrëshqitjes në ujë dhe asaj në dëborë.

Teknologjia

Sistemi SSR është një teknologji gomash rezistente ndaj shpimit, e zhvilluar posaçërisht nga Continental për goma me profil të ulët, gjë që i bën ato të përshtatshme për të gjitha disqet standarde. Sistemi SSR bazohet në një pjesë anësore të përforcuar vetëmbështetëse. Në rast shpimi të gomës, ky sistem parandalon që pjesa anësore të shtypet midis diskut dhe rrugës, ose që goma të dalë nga disku. Pra, goma rezervë nuk është më e nevojshme, duke rezultuar në peshë më të ulët të automjetit dhe rrjedhimisht efikasitet më të mirë të karburantit. Për më tepër, lirohen deri në 80 litra hapësirë shtesë në bagazh. Rekomandohet montimi i sistemit në të katër rrotat, nëse nuk është tashmë i detyrueshëm me ligj, ndërkohë që riparimi i gomave është i ndaluar.

SSR


Keni pyetje të tjera?

Thjesht na pyesni.

Jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe t'ju mbështesim me ekspertizën tonë rreth gomave.
Po kërkoni një shitës makinash?