Detajet teknike

Qëndrueshmëri shumë të mirë, ruajtje të drejtimit dhe gjithashtu në mënyrë të barabartë të udhëtimit.

Goma ka një stabilitet të jashtëzakonshëm të ruajtjes së drejtimit, dhe gjithashtu i mban gomat e terrenit të balancuara dhe të qeta gjatë drejtimit.

Frenim jashtëzakonisht efektiv dhe kapje në rrugët me lagështi dhe të thatë.

Goma siguron frenim jashtëzakonisht efektiv dhe kapje në sipërfaqe me lagështi.

Siguri e shkëlqyeshme para rrëshqitjes në ujë.

Goma ofron thithje dhe largim të shkëlqyeshëm të ujit dhe për këtë arsye siguron mbrojtje optimale kundër rrëshqitjes në ujë.Keni pyetje të tjera?

Thjesht na pyesni.

Jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe t'ju mbështesim me ekspertizën tonë rreth gomave.
Po kërkoni një shitës makinash?