You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locations
Detajet teknike

Manovrim i shkëlqyer dhe efikasitet frenimi në rrugë dhe terren.

Goma ofron manovrim të mirë dhe efikasitet frenimi gjithashtu në terrene më pak të vështira.

Mbrojtje e mirë kundër rrëshqitjes në ujë.

Goma disponon rezistencë shumë të mirë kundër rrëshqitjes në ujë, dhe për shkak të dizajnit të veçantë, tek ajo nuk ngjiten gurë.

Reagim i saktë në kontroll dhe gjithashtu ruajtje e shkëlqyer e drejtimit.

Në sajë të modelimit të pjesës anësore, goma ofron reagim të saktë të kontrollit dhe ruajtje të përsosur të drejtimit, dhe rrokullisja e saj është e butë dhe e qetë.Keni pyetje të tjera?

Thjesht na pyesni.

Jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe t'ju mbështesim me ekspertizën tonë rreth gomave.
Po kërkoni një shitës makinash?