You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locations
Detajet teknike

Distanca e shkurtër e frenimit dhe stabiliteti i lartë i drejtimit të pjesës anësore.

Me ngarkesë të rritur, sipërfaqja e kontaktit në kontakt me tokën zgjerohet, gjë që reflektohet në një distancë më të shkurtër frenimi dhe një stabilitet më të madh të drejtimit të pjesës anësore.

Siguri e madhe për manovrim të jashtëzakonshëm dhe kënaqësi në timon.

Me lidhjen midis elementeve të caktuara, goma arrin drejtimin e saktë dhe kapje optimale për një udhëtim argëtues.

Rezistencë e ulët në rrotullim dhe kapje e shkëlqyeshme.

Përzierja e veçantë e gomës i siguron asaj një kapje të shkëlqyeshme dhe rezistencë të ulët në rrotullim.

Teknologjia

ContiSeal™ është një teknologji e zhvilluar nga prodhuesi Continental për vetëngjitjen e faqes shkelëse të një gome të dëmtuar. Nëse një objekt i huaj, për shembull një gozhdë, shpon gomën, drejtuesi nuk ka përse të ndalojë menjëherë në rrugë dhe të ndërrojë gomën pasi vrima mbetet e mbyllur edhe kur objekti i huaj zhvendoset ose bie.

ContiSeal™ është një shtresë izoluese ngjitëse dhe viskoze. Vendoset në pjesën e brendshme të faqes shkelëse të gomës. ContiSeal™ ngjit 80% të të gjitha shpimeve të gomës duke zvogëluar kështu rrezikun e rënies së gomës. Gomat ContiSeal™ janë të shënuara me një simbol të dukshëm në pjesën anësore dhe janë të përshtatshme për të gjitha disqet që gjenden zakonisht në shitje.

ContiSeal dhe teknologjitë e tjera aplikohen për gama / madhësi specifike të produktit.

ContiSeal

Sistemi SSR është një teknologji gomash rezistente ndaj shpimit, e zhvilluar posaçërisht nga Continental për goma me profil të ulët, gjë që i bën ato të përshtatshme për të gjitha disqet standarde. Sistemi SSR bazohet në një pjesë anësore të përforcuar vetëmbështetëse. Në rast shpimi të gomës, ky sistem parandalon që pjesa anësore të shtypet midis diskut dhe rrugës, ose që goma të dalë nga disku. Pra, goma rezervë nuk është më e nevojshme, duke rezultuar në peshë më të ulët të automjetit dhe rrjedhimisht efikasitet më të mirë të karburantit. Për më tepër, lirohen deri në 80 litra hapësirë shtesë në bagazh. Rekomandohet montimi i sistemit në të katër rrotat, nëse nuk është tashmë i detyrueshëm me ligj, ndërkohë që riparimi i gomave është i ndaluar.

SSR dhe teknologjitë e tjera aplikohen për gama / madhësi specifike të produktit.

SSR


Keni pyetje të tjera?

Thjesht na pyesni.

Jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe t'ju mbështesim me ekspertizën tonë rreth gomave.
Po kërkoni një shitës makinash?