You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locations
Detajet teknike

Kapje e shkëlqyer dhe performancë e frenimit në rrugët me dëborë dhe me lagështi.

Goma e cila është bërë nga një përzierje e veçantë ka një jetëgjatësi të konsiderueshme shërbimi. Për shkak të dizajnit të saj, gjithashtu ofron performancë shumë më të mirë në dëborë dhe akull.

Manovrim i shkëlqyeshëm në rrugët me dëborë dhe me lagështi.

Dizajni i petëzimit i siguron gomës stabilitet dhe nxit shpërndarjen e drejtpërdrejtë të forcës.

Niveli shumë i lartë i sigurisë kundër rrëshqitjes në ujë.

Pnevmatika je zasnovana tako, da zelo dobro vpija in odvaja vodo.Keni pyetje të tjera?

Thjesht na pyesni.

Jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe t'ju mbështesim me ekspertizën tonë rreth gomave.
Po kërkoni një shitës makinash?