You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locations
Detajet teknike

Kapje dhe manovrim i përsosur në të gjitha situatat e drejtimit.

Gomat ContiPremiumContact™ 5 janë krijuar për t'iu përgjigjur drejtimit, duke siguruar manovrim të shkëlqyeshëm dhe kapje të jashtëzakonshme.

Distanca e shkurtër e frenimit në sipërfaqet e thata dhe të lagështa.

Goma prezanton teknologji të reja që i japin asaj një kapje të shkëlqyeshme në rrugët e lagështa dhe të thata, dhe për këtë arsye një distancë më të shkurtër ndalimi, kështu që do të kujdeset mirë për sigurinë tuaj.

Drejtim i rehatshëm dhe rezistencë e përmirësuar në rrotullim.

Goma është projektuar për një drejtim më të rehatshëm, manovrim të shkëlqyeshëm dhe më pak rezistencë në rrotullim për të kursyer karburant.

Teknologjia

ContiSeal™ është një teknologji e zhvilluar nga prodhuesi Continental për vetëngjitjen e faqes shkelëse të një gome të dëmtuar. Nëse një objekt i huaj, për shembull një gozhdë, shpon gomën, drejtuesi nuk ka përse të ndalojë menjëherë në rrugë dhe të ndërrojë gomën pasi vrima mbetet e mbyllur edhe kur objekti i huaj zhvendoset ose bie.

ContiSeal™ është një shtresë izoluese ngjitëse dhe viskoze. Vendoset në pjesën e brendshme të faqes shkelëse të gomës. ContiSeal™ ngjit 80% të të gjitha shpimeve të gomës duke zvogëluar kështu rrezikun e rënies së gomës. Gomat ContiSeal™ janë të shënuara me një simbol të dukshëm në pjesën anësore dhe janë të përshtatshme për të gjitha disqet që gjenden zakonisht në shitje.

ContiSeal dhe teknologjitë e tjera aplikohen për gama / madhësi specifike të produktit.

ContiSeal

Sistemi SSR është një teknologji gomash rezistente ndaj shpimit, e zhvilluar posaçërisht nga Continental për goma me profil të ulët, gjë që i bën ato të përshtatshme për të gjitha disqet standarde. Sistemi SSR bazohet në një pjesë anësore të përforcuar vetëmbështetëse. Në rast shpimi të gomës, ky sistem parandalon që pjesa anësore të shtypet midis diskut dhe rrugës, ose që goma të dalë nga disku. Pra, goma rezervë nuk është më e nevojshme, duke rezultuar në peshë më të ulët të automjetit dhe rrjedhimisht efikasitet më të mirë të karburantit. Për më tepër, lirohen deri në 80 litra hapësirë shtesë në bagazh. Rekomandohet montimi i sistemit në të katër rrotat, nëse nuk është tashmë i detyrueshëm me ligj, ndërkohë që riparimi i gomave është i ndaluar.

SSR dhe teknologjitë e tjera aplikohen për gama / madhësi specifike të produktit.

SSR

Shkarkime

Fleta e produktit ContiPremiumContact 5

Fleta e produktit ContiPremiumContact 5

pdf 1 MB


Keni pyetje të tjera?

Thjesht na pyesni.

Jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe t'ju mbështesim me ekspertizën tonë rreth gomave.
Po kërkoni një shitës makinash?