Detajet teknike

Stabilitet i shkëlqyeshëm i drejtimit të pjesës anësore dhe kapjes.

Petëzimet e gjata në formën e krehërit sigurojnë ngurtësi të profilit, duke lejuar manovrim më të mirë në sipërfaqe të thatë në temperatura të ulëta.

Performancë e shkëlqyer në dëborë dhe akull.

Blloqet e profileve kompakte sigurojnë kontakt maksimal midis gomës dhe rrugës, duke ndihmuar në shkurtimin e distancës së frenimit në akull dhe dëborë. Petëzimet në formë krehri përmirësojnë kapjen në dëborë kur e drejtoni përmes kthesave.

Siguri e shkëlqyeshme para rrëshqitjes në ujë.

Struktura e saj dinamike e përbërë nga kanale për largimin e ujit është jashtëzakonisht efektive kundër rrëshqitjes në ujë.Keni pyetje të tjera?

Thjesht na pyesni.

Jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe t'ju mbështesim me ekspertizën tonë rreth gomave.
Po kërkoni një shitës makinash?