Detajet teknike

Fuqia e jashtëzakonshme në frenimin në akull dhe dëborë.

Blloqet shumë të ngurta në mes të profilit të gomave dhe petëzimet e shumta, të cilat formojnë skajet e shumta të kapjes, sigurojnë fuqi më të mirë në frenimin në rrugët e lagështa dhe të akullta.

Kapje më e mirë në dëborë.

Numri i madh i blloqeve dhe petëzimit në shpatullat e gomave krijon skajet e shumta të kapjes dhe si pasojë një kapje më efektive në dëborë.

Më shumë kilometra të përshkuar.

Zaradi enakomerno porazdeljene togosti blokov in posledično enakomerne razporeditve pritiska po naležni ploskvi v stiku s podlago ima pnevmatika manjšo in enakomernejšo obrabo, rezultat pa je več prevoženih kilometrov.

Teknologjia

ContiSeal™ është një teknologji e zhvilluar nga prodhuesi Continental për vetëngjitjen e faqes shkelëse të një gome të dëmtuar. Nëse një objekt i huaj, për shembull një gozhdë, shpon gomën, drejtuesi nuk ka përse të ndalojë menjëherë në rrugë dhe të ndërrojë gomën pasi vrima mbetet e mbyllur edhe kur objekti i huaj zhvendoset ose bie.

ContiSeal™ është një shtresë izoluese ngjitëse dhe viskoze. Vendoset në pjesën e brendshme të faqes shkelëse të gomës. ContiSeal™ ngjit 80% të të gjitha shpimeve të gomës duke zvogëluar kështu rrezikun e rënies së gomës. Gomat ContiSeal™ janë të shënuara me një simbol të dukshëm në pjesën anësore dhe janë të përshtatshme për të gjitha disqet që gjenden zakonisht në shitje.

ContiSeal dhe teknologjitë e tjera aplikohen për gama / madhësi specifike të produktit.

ContiSeal

ContiSilent™ është një teknologji që shërben për reduktimin e zhurmës së gomave, e zhvilluar nga Continental. Ajo është krijuar për të reduktuar zhurmën në të gjitha sipërfaqet rrugore. Gomat ContiSilent™ janë të pajisura me një amortizues në pjesën e brendshme të gomës, me shkumë poliuretani, të ngjitur në pjesën e brendshme të faqes shkelëse. Struktura e shkumës mbetet e pandryshuar pavarësisht nga temperatura. ContiSilent™ ndihmon në reduktimin e zhurmës në pjesën e brendshme të automjetit deri në 9 dB(A), në varësi të llojit të automjetit, shpejtësisë së tij dhe sipërfaqes së karrexhatës.

ContiSilent dhe teknologjitë e tjera aplikohen për gama / madhësi specifike të produktit.

ContiSilent

Sistemi SSR është një teknologji gomash rezistente ndaj shpimit, e zhvilluar posaçërisht nga Continental për goma me profil të ulët, gjë që i bën ato të përshtatshme për të gjitha disqet standarde. Sistemi SSR bazohet në një pjesë anësore të përforcuar vetëmbështetëse. Në rast shpimi të gomës, ky sistem parandalon që pjesa anësore të shtypet midis diskut dhe rrugës, ose që goma të dalë nga disku. Pra, goma rezervë nuk është më e nevojshme, duke rezultuar në peshë më të ulët të automjetit dhe rrjedhimisht efikasitet më të mirë të karburantit. Për më tepër, lirohen deri në 80 litra hapësirë shtesë në bagazh. Rekomandohet montimi i sistemit në të katër rrotat, nëse nuk është tashmë i detyrueshëm me ligj, ndërkohë që riparimi i gomave është i ndaluar.

SSR dhe teknologjitë e tjera aplikohen për gama / madhësi specifike të produktit.

SSR


Keni pyetje të tjera?

Thjesht na pyesni.

Jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe t'ju mbështesim me ekspertizën tonë rreth gomave.