You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locationsDetajet teknike

Efikasitet maksimal i karburantit falë gjeometrisë së përmirësuar të përbërësit dhe shpërndarjes efikase të silicit

Goma EcoContact™ 6 arrin ekuilibrin optimal midis madhësisë së gomave dhe shpërndarjes së komponentëve.  Përzierja e teknologjisë së lartë të gomës siguron lidhje të forta midis silicit dhe kauçukut. Kjo lejon përshtatjen optimale ndaj kushteve të ndryshme të rrugës, duke rezultuar në rezistencë më të mirë në rrotullim të gomave dhe ulje të konsumit të karburantit.

Më shumë kilometra të përshkuar falë gomave të reja me përzierjen Green Chili™ 2.0

Përzierja e përparuar e gomës Green Chili™ 2.0 përshtatet në sipërfaqen e rrugës, duke rezultuar në humbje më të ulët të gomave gjatë gjithë jetës së gomës.  Si rezultat, me këto goma mund të ngasësh më shumë.

Kapje dhe manovrim i përmirësuar

Goma EcoContact™ 6 ka një model të dizajnuar me porosi që arrin kompromisin më të mirë midis kapacitetit të shtresës së thatë dhe të lagësht. Për më tepër, përmirëson gjithashtu sigurinë gjatë kryerjes së manovrave të ndryshme, siç është ndryshimi i korsive. Kjo për shkak të inovacionit gjeometria asimetrike e shufrave të profileve dhe petëzimit mban gomën gjithmonë në kontakt me rrugën.


Shkarkime

Fleta e produktit EcoContact™ 6

Fleta e produktit EcoContact™ 6

pdf 2 MB


Keni pyetje të tjera?

Thjesht na pyesni.

Jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe t'ju mbështesim me ekspertizën tonë rreth gomave.
Po kërkoni një shitës makinash?