Siguri maksimale, ndikim minimal.

Ne jemi jashtëzakonisht krenarë për anëtarin më të ri të linjës së gomave të Continental, UltraContact NXT. Është goma jonë më e qëndrueshme mjedisore, duke arritur ekuilibrin optimal midis qëndrueshmërisë mjedisore, sigurisë dhe efikasitetit.

Detajet teknike

Një pjesë e lartë materialesh të ricikluara dhe të rinovueshme.

Me një përbërje materialesh të ricikluara, të rinovueshme dhe të certifikuara, UltraContact NXT garanton siguri dhe performancë pa kompromis. Përbërësi dhe konstrukti NXT përmban një përzierje optimale të gomës natyrale, silikatit nga hiri i lëvozhgave të orizit, PET të ricikluar, çelik të ricikluar dhe më shumë.

Komoditet ultra i gjatë në drejtimin e automjetit.

Shijoni përvojën tuaj të drejtimit të automjetit duke u mbështetur në një gomë me qëndrueshmëri mjedisore dhe afatgjatë. Falë përbërësit tonë Yellow Chilli dhe dizajnit të harmonizuar të motivit të faqes shkelëse, UltraContact NXT ju ofron kilometrazhin ultra të lartë dhe komoditet të ekuilibruar të drejtimit të automjetit.

Performancë e jashtëzakonshme për udhëtimin tuaj me qëndrueshmëri mjedisore.

Etiketa e gomave të BE-së u jep të gjitha madhësive të UltraContact NXT një vlerësim Triple A, i shfaqur nga një model unik thithës dhe ndërtim inteligjent të energjisë, që tregon vlerësimin më të mirë të etiketës së BE-së në lidhje me rezistencën gjatë rrotullimit, frenimin në sipërfaqe të lagësht dhe zhurmën e rrotullimit. Besoni tek UltraContact NXT për një udhëtim të sigurt dhe të qëndrueshëm nga ana mjedisore me shtrirje të gjerë, pavarësisht nga destinacioni juaj.

Ne ju bëjmë gati për lëvizshmërinë elektrike.

Simboli ynë i pajtueshmërisë me EV konfirmon se goma plotëson kërkesat e automjeteve elektrike, si dhe të makinave me motorë me djegie ose hibridë.

EV-compatibleFleta e të dhënave UltraContact NXT

Fleta e të dhënave UltraContact NXT

pdf 1 MB Shkarko

Siguri maksimale: Etiketa Wetgrip A, vlerësimi më i mirë i mundshëm i etiketës së BE-së.

* Përqindja e saktë varet nga madhësia e gomave. UltraContact NXT përmban 37% material të ricikluar dhe të rinovueshëm. Për më tepër, Continental siguroi një sasi prej 28% materiale të certifikuara nga ISCC PLUS për qasjen e balancës së masës nga lëndë ushqyese me bazë biologjike, bio-cirkulare dhe/ose cirkulare.