You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locationsDetajet teknike

Receta jonë për kënaqësi në drejtim që zgjat shumë.

Duke qenë se drejtimi i automjetit është shumë më argëtues sesa kujdesi për gomat e reja, UltraContact - me përbërësin e saj YellowChili dhe dizajn motivi të harmonizuar të faqes shkelëse - ju ofron kilometrazh shumë të shpejtë dhe një eksperiencë drejtimi të sigurt dhe të balancuar. Në mënyrë që të mos shqetësoheni të blini goma të reja për një kohë shumë, shumë të gjatë.

Kur rrugët janë të ashpra, kjo gomë qëndron rezistente.

Drejtimi është një kënaqësi kur e dini që asgjë nuk mund t'ju ndalojë. UltraContact e re është zhvilluar për t'ju ofruar pikërisht këtë ndjesi: Konstrukti i saj me mbrojtje të gjithanshme me shtresën e trashë dhe të fortë UltraSheild ofron mbrojtje të jashtëzakonshme nga dëmtimi për drejtimin e përditshëm të automjetit. Epo, ju urojmë të kaloni çaste të bukura në shumë rrugë të ndryshme - qofshin ato të ashpra apo të lëmuara.

Për performancë të sigurt në rrugë të lagura.

Ne duam që të shijoni çdo milje që kaloni në rrugë - edhe nëse bie shi. Një sasi e lartë profilesh me formë vale unike rrisin të ashtuquajturin efekt fshirjeje të ujit dhe mundëson distanca të shkurtra frenimi, ndërsa thyesit e veçantë të zhurmës në kanale çojnë në reduktimin e ndjeshëm të zhurmës. Vetëm sigurohuni që çdo udhëtim që nisni të jetë i sigurt dhe komod.

Shkarkime

UltraContact Factsheet

UltraContact Factsheet

pdf 1009 KB


Keni pyetje të tjera?

Thjesht na pyesni.

Jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe t'ju mbështesim me ekspertizën tonë rreth gomave.
Po kërkoni një shitës makinash?