You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locationsDetajet teknike

Po aq i besueshëm sa punonjësi juaj më i mirë.

Ashtu si çdo biznes i suksesshëm që synon të ndërtojë marrëdhënie të qëndrueshme, qëllimi ynë është të jemi pranë jush sa më gjatë të jetë e mundur. Kjo është arsyeja pse ne kemi zhvilluar VanContact™ Ultra - një gomë me të cilën me shumë mundësi do të kaloni një kohë të gjatë. Blloqet më të trasha prej gome dhe një brinjë gërvishtëse që shtrihet në të gjithë anën e gomës stabilizojnë të gjithë murin anësor. Këto veçori sigurojnë rezistencën e saj të lartë dhe reduktojnë gjasat e dëmtimit nga përplasja me bordurat. Prandaj, përgatituni që mos të shqetësoheni për blerjen e gomave të reja për një kohë shumë, shumë të gjatë.

Ndryshoni mendjen - jo gomat.

Duke qenë se e dimë që me shumë mundësi keni prioritete të tjera sesa të mendoni për gomat e automjeteve, ne kemi krijuar një koncept krejtësisht të ri dhe shumë rezistent të përbërësit, të personalizuar për kërkesat e furgonave. Duke përdorur të ashtuquajturit polimerë të funksionalizuar, ne ishim në gjendje të arrinim rezistencë të jashtëzakonshmen në rrotullim, qëndrueshmëri të lartë dhe në të njëjtën kohë të ofrojmë mbërthim të shkëlqyer në rrugë të lagur - duke ju dhënë lirinë për të menduar si të çoni përpara biznesin tuaj në vend që të ndërroni gomat e automjetit.

Bëni kilometra për një kohë të gjatë.

Kur zhvilluam VanContact™ Ultra, ne kishim për qëllim t'ju jepnim një gomë që është në gjendje t'ju çojë shumë më shpesh nga çdo A në çdo B. Në mënyrë që të ofrojë performancë të shkëlqyer kilometrazhi, ne krijuam një dizajn motivi të ri të mbyllur me kanale anësore më të pakta dhe më të vogla në brinjën e shpatullës. Rezultati: një zonë kontakti më e madhe mes gomës dhe rrugës, që redukton konsumin specifik në motiv, si dhe zhurmën gjatë rrugës. Epo, meqë nuk ka asgjë tjetër për të shpjeguar, ju urojmë thjesht momente të këndshme dhe të qeta mes shumë A-ve dhe B-ve të tjera.Shkarkime

VanContact™ Ultra - Fleta teknike

VanContact™ Ultra - Fleta teknike

pdf 982 KB


Keni pyetje të tjera?

Thjesht na pyesni.

Jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe t'ju mbështesim me ekspertizën tonë rreth gomave.
Po kërkoni një shitës makinash?