You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locationsDetajet teknike

Performancë e shkëlqyeshme në dëborë për kënaqësi të madhe gjatë drejtimit.

Struktura e veçantë e petëzimit të ngjitjes dhe modeli i ri i kanaleve të dëborës mundësojnë ngjitjen edhe më efektive të dëborës, e cila përmirëson shumë kapjen dhe rehatinë e kontrollit në rrugët e mbuluara me dëborë. 

Performancë më e mirë frenimi për sigurinë maksimale gjatë periudhës së dimrit.

Blloqet në brinjën e profileve janë të ndara vetëm nga kanalet e holla të tërthorta të cilat, kur ndodhin forcat e frenimit, formojnë një brinjë të ngurtë të profileve. Kjo siguron një distancë të shkurtër frenimi, veçanërisht gjatë drejtimit sportiv në kushtet e dimrit.

Manovrim më i lartë në të thatë për drejtim sa më të saktë të mundshëm.

Blloqet e profileve më të gjera dhe më të mëdha në shpatullën e jashtme formojnë një sipërfaqe kontakti më të madhe, duke rezultuar në një sipërfaqe kontakti më të madhe për kontroll maksimal dhe rregullim të saktë ndërsa e drejtoni nëpër kthesa, në rrugë të thata gjatë dimrit. 

Rezistencë jashtëzakonisht e ulët në rrotullim për zvogëlimin e konsumit të karburantit.

Për shkak të kombinimit novator të përbërjes së gomës, profili dhe struktura e gomës WinterContact™ TS 860 S në mënyrë efektive zvogëlojnë rezistencën në rrotullim dhe kështu sigurojnë kursime më të mëdha të karburantit - pa cenuar sigurinë.Technologies

Sistemi SSR është një teknologji gomash rezistente ndaj shpimit, e zhvilluar posaçërisht nga Continental për goma me profil të ulët, gjë që i bën ato të përshtatshme për të gjitha disqet standarde. Sistemi SSR bazohet në një pjesë anësore të përforcuar vetëmbështetëse. Në rast shpimi të gomës, ky sistem parandalon që pjesa anësore të shtypet midis diskut dhe rrugës, ose që goma të dalë nga disku. Pra, goma rezervë nuk është më e nevojshme, duke rezultuar në peshë më të ulët të automjetit dhe rrjedhimisht efikasitet më të mirë të karburantit. Për më tepër, lirohen deri në 80 litra hapësirë shtesë në bagazh. Rekomandohet montimi i sistemit në të katër rrotat, nëse nuk është tashmë i detyrueshëm me ligj, ndërkohë që riparimi i gomave është i ndaluar.

SSR

ContiSilent™ është një teknologji që shërben për reduktimin e zhurmës së gomave, e zhvilluar nga Continental. Ajo është krijuar për të reduktuar zhurmën në të gjitha sipërfaqet rrugore. Gomat ContiSilent™ janë të pajisura me një amortizues në pjesën e brendshme të gomës, me shkumë poliuretani, të ngjitur në pjesën e brendshme të faqes shkelëse. Struktura e shkumës mbetet e pandryshuar pavarësisht nga temperatura. ContiSilent™ ndihmon në reduktimin e zhurmës në pjesën e brendshme të automjetit deri në 9 dB(A), në varësi të llojit të automjetit, shpejtësisë së tij dhe sipërfaqes së karrexhatës.

ContiSilent

Shkarkime

Fleta e produktit WinterContact TS 860 S

Fleta e produktit WinterContact TS 860 S

pdf 1 MB


Keni pyetje të tjera?

Thjesht na pyesni.

Jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe t'ju mbështesim me ekspertizën tonë rreth gomave.
Po kërkoni një shitës makinash?