You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locationsDetajet teknike

Teknologjia e Cool Chili™ kujdeset për performancën maksimale në frenim në të gjitha kushtet e motit të dimrit.

Përbërja e gomës me shtimin e silicit për kapje maksimale ofron kapje të shkëlqyeshme në lagështi, dhe kështu përmirëson shumë performancën në frenim. Përveç kësaj, goma WinterContact™ TS 860 është fleksibël në të gjitha kushtet e motit të dimrit dhe në mënyrë të sigurt transmeton forcën e frenimit në rrugë me lagështi, të akullta dhe me dëborë.

Teknologjia për largimin e ujit Liquid Layer Drainage™ shkurton distancën e frenimit në rrugët e ngrira dhe ato të akullta.

Ky sistem i ri kanaleve dhe petëzimit ndihmon në largimin e ujit nga sipërfaqja kontaktit, duke siguruar performancë më të mirë në frenim në rrugët e ngrira dhe të akullta. Kjo teknologji e veçantë e largimit të ujit parandalon përkeqësimin e performancës në frenim, e cila vjen si pasojë e shkrirjes së akullit.

Teknologjia Snow Curve+ për drejtim të sigurt nëpër kthesa të mbuluara me dëborë.

Goma e re WinterContact™ TS 860 përmirëson lidhjen e gomave me rrugët me dëborë në sajë të teknologjisë së re të Snow Curve+. Goma kap dhe ngjesh dëborë në më shumë se 1000 vende në të gjithë profilin, dhe kështu siguron kapje më të mirë, sidomos gjatë drejtimit nëpër kthesa.

Teknologjia

ContiSeal™ është një teknologji e zhvilluar nga prodhuesi Continental për vetëngjitjen e faqes shkelëse të një gome të dëmtuar. Nëse një objekt i huaj, për shembull një gozhdë, shpon gomën, drejtuesi nuk ka përse të ndalojë menjëherë në rrugë dhe të ndërrojë gomën pasi vrima mbetet e mbyllur edhe kur objekti i huaj zhvendoset ose bie.

ContiSeal™ është një shtresë izoluese ngjitëse dhe viskoze. Vendoset në pjesën e brendshme të faqes shkelëse të gomës. ContiSeal™ ngjit 80% të të gjitha shpimeve të gomës duke zvogëluar kështu rrezikun e rënies së gomës. Gomat ContiSeal™ janë të shënuara me një simbol të dukshëm në pjesën anësore dhe janë të përshtatshme për të gjitha disqet që gjenden zakonisht në shitje.

ContiSeal


Keni pyetje të tjera?

Thjesht na pyesni.

Jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe t'ju mbështesim me ekspertizën tonë rreth gomave.
Po kërkoni një shitës makinash?