You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locations
Detajet teknike

Mund të qëndroni të qetë kur rrugët ngrijnë.

Kur bie bora dhe mbulon rrugët e akullta, mund të jeni të sigurtë se koncepti i ri “Triple Sipe” do t'ju ofrojë kontroll të sigurt dhe distancë të minimizuar të frenimit, në mënyrë që thjesht të mund të shijoni udhëtimin tuaj dimëror.

Mund të keni besim tek ajo që ndodhet poshtë kur nuk e dini se çfarë vjen nga lart.

Duke qenë se dimri nuk është gjithmonë i bardhë dhe i bukur, por shpesh i lagësht dhe me borë të shkrirë, ne zhvilluam “Cool Chili™ Compound” për të optimizuar frenimin në rrugë të lagur. Me ndihmën e kanaleve hidro ju madje mund të mbani në zotërim edhe rrëshqitjen në sipërfaqe me ujë. Prandaj, kur shiu bie rrëke, thjesht shijoni udhëtimin komod.

Mund të përshkoni distanca të largëta me konsum të ulët karburanti.

Kur udhëtimi juaj mes dimrit bëhet gjithnjë e më i gjatë, kjo gomë zgjat më shumë. Përbërësi me rrëshirat e performancës dhe matricën polimere fleksibël ofron shumë kilometra të përshkuara dhe konsum të ulët të karburantit. Prandaj, kudo që të shkoni: provoni ndjesinë e mirë se "asnjë distancë nuk është tepër larg".Shkarkime

Product Sheet WinterContact TS 860 S

Product Sheet WinterContact TS 860 S

pdf 1 MB


Keni pyetje të tjera?

Thjesht na pyesni.

Jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe t'ju mbështesim me ekspertizën tonë rreth gomave.
Po kërkoni një shitës makinash?