You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locations

Më shumë se goma

Ekspertizë e automobilave

Automotive expertise

Perspektiva jonë shkon te gomat dhe më gjerë

Continental nuk merret vetëm me gomat. Që kur kompania jonë u themelua në vitin 1871, ne kemi punuar për ta bërë transportin e njerëzve dhe mallrave më të sigurt dhe më efikas. Vizioni ynë novator ka mbetur i pandryshuar gjatë dekadave. Me automjetet që bëhen gjithnjë e më inteligjente, ne kombinojmë ekspertizën tonë në lëvizshmëri dhe siguri autonome dhe rrjetin e automjeteve për t’i kthyer të dhënat dhe sinergjitë në një përvojë të përmirësuar të drejtimit të makinës.

Teknologjitë e reja, të zhvilluara nga departamenti ynë i kërkimit, përfshijnë radarët, sensorët dhe sistemet e konektivitetit që ndihmojnë në rritjen e sigurisë për të gjithë në rrugë. Duke qenë se të gjitha sistemet, si për shembull funksioni i frenimit të automatizuar, janë të ndërlidhura, ato mund të ofrojnë performancën më të mirë vetëm kur makina është e pajisur me gomat më të mira. Zgjidhjet novatore të karikimit për makinat elektrike dhe transmisionet hibride i bëjnë automjetet tuaja të përshtatshme për lëvizshmërinë e së ardhmes. Siguria është prioriteti kryesor i Continental, nga pika e vetme e kontaktit midis automjetit tuaj dhe rrugës, gomës, dhe më gjerë.

Novacioni i së ardhmes: tendencat e mëdha në lëvizshmëri

Autonomous car interior concept. Front seats turned around and passengers can relaxing or working when they driving.  3D rendering image.
Woman and her electric car
White SUV in one-way street detected vehicle in the blind spot. Connected car concept. 3D rendering image.
Connected cars and autonomous cars concept. 3D rendering image.
Handsome man, on the way to work, riding bicycle beside the grey wall. The man is casually dressed and wears eyeglasses and carries black briefcase hung on shoulder. Blurred motion, copy space has been left.

Zgjidhja e duhur për çdo aplikim

Continental gjithmonë përpiqet të ofrojë zgjidhjet më të mira të gomave - dhe jo vetëm për makinat. Ne gjithashtu zbatojmë të kuptuarin tonë gjithëpërfshirës për gomat dhe zhvillimin e gomave në një sërë llojesh të tjera automjetesh, nga kamionët, autobusët, mjetet lëvizëse, portet dhe automjetet industriale, te traktorët, biçikletat dhe motoçikletat.

Zgjidhje për motoçikleta

Nëse jeni duke kërkuar shpejtësinë në rrugë ose sigurinë në pista jashtë rrugës: Continental ofron gomat e duhura për motoçiklistët.

Moto

Zgjidhje për kamionë dhe autobusë

Nëse transportoni shumë peshë në rrugë, keni nevojë për goma që janë më rezistente dhe që zgjasin më shumë. Gomat e kamionëve dhe autobusëve të Continental janë pikërisht kështu.

Goods

Zgjidhje për biçikleta

Biçikleta për gara, biçikleta malore, biçikleta “cross-country” ose biçikleta “trekking”: departamenti ynë i biçikletave ofron goma të personalizuara për çdo çiklist.

Tour/Urban

Zgjidhje për automjete të specializuara

Continental ofron një përzgjedhje gomash për qëllime të veçanta, në mënyrë që automjetet e rënda të kantiereve dhe kamionët për transportim paletash të mund ta kryejnë punën e tyre në mënyrë të sigurt.

ConstructionShkurtimisht: ekspertiza e gomave që ka rëndësi