You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locations

Projektuar për ekstremin

Extreme E

Extreme E race car driving through mud

Sponsorizimi i Extreme E

Extreme E si koncept i ri i garave do të organizojë gara me SUV elektrike në kushte ekstreme për të rritur ndërgjegjësimin për pasojat e dukshme të ndryshimeve klimatike. Garat po zhvillohen në vende të ndryshme nëpër botë, të cilat tashmë tregojnë efekte konkrete të ndryshimeve klimatike. Arabia Saudite, Senegali, Grenlanda, Sardenja u shpallën si vendet e garave për sezonin debutues dhe një vend i fundit emocionues që do të përcaktohet. 

| Photographer: Shivraj Gohil| Event: Extreme E Testing October 2019| Location: Chateau De Lastours| Series: Extreme E| Country: France |

Continental është partneri themelues i serisë Extreme E për 2019 dhe 2020. Duke filluar me garat, ne do të jemi një partner premium dhe furnizues i gomave në serinë 1-3 nga viti 2021 deri në 2023.

Si sponsor i Extreme E ne do të pajisim ekipet me goma të prodhuara posaçërisht dhe do të prezantojmë performancën e gomave Continental në kushte ekstreme në mjedise shumë të ndryshme. 

Kjo nënvizon kompetencën tonë inxhinierike dhe ekspertizën teknologjike.

Me Extreme E ne duam të frymëzojmë entuziastët e motorsporteve dhe gjithashtu të informojmë për sfidat mjedisore në një mjedis interesant dhe sportiv.

Extreme E car driving in the desert.

Extreme E është gjithashtu një format inovativ që trajton tendencat e rëndësishme në industrinë tonë si elektrifikimi, tendencat drejt SUV-ve, si dhe synon të krijojë ndërgjegjësim në temën e qëndrueshmërisë mjedisore.

Seria synon të kombinojë motorsportin e klasit botëror dhe drejtimin e makinave në mjediset më sfiduese në botë, duke u ofruar prodhuesve një platformë të rëndësishme për kërkimin dhe zhvillimin e zgjidhjeve të tyre të lëvizshmërisë me qëndrueshmëri mjedisore. 

| Photographer: Shivraj Gohil| Event: Extreme E Testing October 2019| Location: Chateau De Lastours| Series: Extreme E| Country: France || Driver: Mikaela Ahlin-Kottulinsky| Car: Odyssey 21|