Во моментов се наоѓате на нашата веб-локација Macedonia. Исто така, може да преминете на некоја од многуте наши локации ширум светот.
All locations

Искусете го нашиот широк асортиман летни пневматици

Continental tires

Кој пневматик е вистинскиот за вашиот автомобил?Откријте го нашиот асортиман на пневматици за автомобили

Вистински пневматици за максимална безбедност
Технологии на пневматиците Continental

Најдобро можно искуство во возењето

Со технологијата на пневматиците Continental, не треба да се грижите дали ќе заглавите или ќе се расипат.
Откријте го нашиот најнов пневматик

Постои пневматик Continental за секоја површина

UltraContact NXT
Двигател на иднината на одржливоста.


Одржливост во движење

Како ја правиме мобилноста попаметна и поодржливаПреосмислување на тркалото со одржливост

Иднината на пневматиците. Истражувајте, учете и придружете ни се додека обликуваме поодржлива иднина за индустријата за пневматици: ние не сакаме само да правиме пневматици, туку сакаме да направиме разлика.Зошто Continental

Нашето ветување за квалитет

Сé уште имате прашања?

Само прашајте.

Со задоволство ќе одговориме на сите ваши прашања и ќе ви овозможиме поддршка со нашата експертиза за пневматици.