You are currently on our Macedonia website. You can also switch to one of our many other locations worldwide.
All locations
Нашето ветување за квалитет

Нашето ветување за квалитет

150 години правиме гуми: мали, тенки, големи, брзи. На луѓето им даваме доверба, сигурност и безбедност. Ова ви овозможува да се фокусирате на важните работи во вашиот живот – како да бидете родител, да поминувате квалитетно време со вашите пријатели и сакани. Придружете ни се во деталното истражување на нашите четири области на филозофија – автомобилска експертиза, германско инженерство, тестови и резултати од тестови и оригинална опрема – каде што можете да видите како нашите способности во овие области ја поткрепуваат нашата гаранција за квалитет.