You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locations

Shihni gamën tonë të gjerë të gomave verore

Continental tires

Cila gomë është e përshtatshme për makinën tuaj?Zbuloni gamën tonë të gomave për makina

Gomat e duhura për siguri maksimale
Teknologjitë e gomave Continental

Përvoja më e mirë e mundshme e drejtimit të makinës

Me teknologjinë e gomave Continental, nuk keni pse të shqetësoheni se mund të ngelni në mes të rrugës.
Zbuloni gomën tonë më të fundit

Për çdo sipërfaqe ka një gomë Continental

UltraContact NXT
Udhëtimi i të ardhmes së qëndrueshmërisë mjedisore.
Qëndrueshmëria mjedisore në lëvizje

Si ta bëjmë lëvizjen më inteligjente dhe me më shumë qëndrueshmëri mjedisoreRishpikja e rrotës me qëndrueshmëri mjedisore

 E ardhmja e gomave. Eksploroni, mësoni dhe bashkohuni me ne ndërsa formojmë një të ardhme më të qëndrueshme nga ana mjedisore për industrinë e gomave: ne nuk do të prodhojmë veç goma, por do të bëjmë ndryshimin.
Pse Continental

Premtimi ynë për cilësinë

Keni pyetje të tjera?

Thjesht na pyesni.

Jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe t'ju mbështesim me ekspertizën tonë rreth gomave.