You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locations

Përvoja më e mirë e mundshme e drejtimit të makinës

Teknologjitë e gomave Continental

Family on the beach

Nuk mund ta kontrolloni atë që ndodh gjatë rrugës

Përveçse kur mundeni

Drejtimi i makinës nuk ka të bëjë vetëm me udhëtimin nga destinacioni A-ja te B-ja. Ka të bëjë me mbërritjen në mënyrë të sigurt, komode dhe të kënaqshme gjatë gjithë udhëtimit. Me teknologjinë e gomave Continental, nuk keni pse të shqetësoheni se mund të ngelni në mes të rrugës. Nuk keni përse të shqetësoheni pas për zhurmat e panevojshme të rrugës. Thjesht duhet të akomodoheni, të merrni timonin dhe të mbështeteni te katër gomat tuaja për t’ju çuar në destinacionin e zgjedhur.

Gomat janë të gjitha njësoj

Përveçse kur nuk janë

Nothing can deflate your holiday enthusiasm – if your tires are equipped with ContiSeal™

ContiSeal™

Një shpim gome nënkupton ngelje në mes të rrugës. Përveçse kur nuk ndodh.

Asgjë nuk mund ta “shfryjë” entuziazmin tuaj të pushimeve – nëse gomat tuaja janë të pajisura me ContiSeal™. Ajo ngjit 80% të shpimeve, kështu që ju mund të vazhdoni të drejtoni makinën. Mësoni më shumë rreth mënyrës se si funksionon teknologjia e ngjitjes së shpimeve.

Zbulojeni këtu!
Teknologjia SSR

Dëmtimi i gomave do të thotë të humbisni momentet më të rëndësishme. Përveçse kur nuk ndodh.

Gomat Runflat vetmbështetëse do t’ju mbajnë në rrugë deri në 80 km, pavarësisht pengesave që mund t’ju sjellë jeta në rrugën tuaj. Si mund të ketë aftësi vetëmbështetëse një gomë e dëmtuar?

Klikoni këtu për të mësuar!

Self supporting runflat tires will keep you on the road for up to 80 km.

ContiSeal technology turns a noisy ride into a peaceful drive

ContiSilent™

Pjesa më e zhurmshme e një udhëtimi me makinë është ajo që vjen nga rruga. Përveçse kur nuk është.

Lumturia tingëllon si shumë gjëra të ndryshme, por zhurma e rrugës nuk është një prej tyre.  ContiSilent™ redukton komponentët e zhurmës së rrotullimit të perceptuara si veçanërisht të bezdisshme brenda makinës suaj deri në 9 dB(A), kështu që ju mund të shijoni qetësinë. Dëshironi ta ktheni një udhëtim të zhurmshëm në një udhëtim të qetë?

Zbuloni se si...


Shkarkimet

Shkarkoni materiale rreth teknologjive tona

ContiSeal™

ContiSeal™

pdf 446 KB Shkarko 

ContiSilent™

ContiSilent™

pdf 273 KB Shkarko 

Gomat Runflat

Gomat Runflat

pdf 323 KB Shkarko